Biografie


 

Profiel

Sterke coördinerende eigenschappen, actief en open, creatief in het vinden van oplossingen en het bedenken van activiteiten, sociaal, dienstverlenend, pragmatisch, stressbestendig, kalm, flexibel, kwaliteitsbewust en aanstekelijk enthousiast.

Opleiding

  • Horecaopleiding Gastheerschap (in Zwitserland)
  • Bedrijfstrainer (ICM)
  • Middenstandsdiploma
  • HACCP
  • BHV
  • EHBO
  • VCA
  • Diverse workshops op culinair gebied
  • Diverse trainingen en cursussen: Hospitality – Bediening – Communiceren – Wijnkennis – Barista – Up selling/Cross seling.

Werkervaring

December 2020– Heden

Restaurant Monchou Tilburg – Restaurant Manager/ Bedrijfsleider

Fine dine restaurant 250 zit plaatsen en terras 200 zit plaatsen
verantwoordelijk voor:

  • Volledig nieuw te realiseren restaurant in Tilburg.
  • broertje van michelin restaurant Monarh.
  • Verantwoordelijk voor het operationele, financiële en commerciële proces.
  • Benaderen en vastleggen van alle leveranciers.
  • Alle nodige voorbereidingen treffen voor opening restaurant.
  • Wekelijks MT-overleg met plan van aanpak .
  • Opzetten take-away en delivery concept intern en extern.
  • Personeelsplanning opzetten en realiseren.
  • Bestellingen doen-controleren met in acht nemen van inkoopkosten en voorraad beheersing.
  • Het garanderen van HACCP met dagelijkse controle.
  • Voorbereiden van het concept/training van Monchou veel aandacht voor gastvrijheid, kwaliteit en service.
  • Behandelen van alle inkomende mail .
  • Compleet verzorging van alle groeps-arrangementen intern van plan-T.
  • Teambilding creëren sturen en actief meewerken op de werkvloer.

Factory Tilburg – Restaurant Manager / Interim manager vestiging breda
Juli 2018– December 2020

Grill restaurant 100 zit plaatsen en terras 40 zitplaatsen.
Verantwoordelijk voor:

  • Positioneren nieuw restaurant met bestaand concept.
  • Het operationele, financiële en commerciële proces.
  • Aansturen, teambuilding, begeleiden en ondersteunen van alle werknemers (10 medewerkers per dag).
  • Verantwoordelijk voor het uitdragen van het concept ‘Ribs Factory’: veel aandacht voor gastvrijheid, kwaliteit en service.
  • Verzorging van alle groepsarrangementen.
  • Het garanderen van HACCP met dagelijkse controle.
  • Dagelijkse rapportage aan het hoofdkantoor, wekelijks MT-overleg met plan van aanpak en om de week sparen en rapporteren aan de regio manager.
  • Geven van speciaal op maat gemaakte trainingen Gastvrij, doelstellingen & regels voor Ribs factory .

Happy Italy  Den Bosch en Breda – Restaurant Manager 
Juni 2017 – Juli 2018
Verantwoordelijk voor:

Italiaans concept restaurant met in Den Bosch: 300 zitplaatsen, terras 200 zitplaatsen. Breda : 600 zitplaatsen en terras 300 zitplaatsen

  • Den Bosch
  • Verantwoordelijk voor het operationele, financiële en commerciële proces.
  • Het sturen, begeleiden en ondersteunen van +/- 20 à 30 werknemers (per dag).
  • Verantwoordelijk voor het uitdragen van het concept van Happy Italy, veel aandacht voor gastvrijheid, kwaliteit en service.
  • Het garanderen van HACCP met dagelijkse controle.
  • Rapportages aan regiomanager en operationeel directeur, wekelijks MT-overleg met plan van aanpak.
  • Een speciaal op maat gemaakte training gastvrij, doel & regels voor happy crew. Training ontwikkelt voor alle vestigingen.
  • Het geven van presentaties en trainingen aan personeel, teambuilding en actief mee werken op de werkvloer.
  • Breda
  • Opzetten van nieuw restaurant met bestaand concept van grootste Happy Italy van Nederland.
  • Verantwoordelijk voor het operationele, financiële en commerciële proces.
  • Het sturen, begeleiden en ondersteunen van +/- 50 à 60 werknemers (per dag).

Aqua Chain Holland Waalwijk– Teamleider
Juli 2015 – juni 2017

  • Begeleiden en coaching van personeel
  • Training efficiënt en gastvrij werken
  • Organiseren van verkooptrainingen
  • Functioneringsgesprekken en tool box meeting uitvoeren
  • Opzetten van een omruilactie voor bestaande klanten
  • Behandelen en oplossen van klachten
  • Plaatsen en installeren van nieuwe koelers bij bestaande of nieuwe klanten
  • Alle voorkomende werkzaamheden

Eetcafé “Hieriest” te Waspik – Interim manager. 
Januari 2015 – juli 2015             

  • Project van 6 maanden; opzetten eetcafé in een totaalformule
  • Interieur en indeling aangepast op 60 zit plaatsen
  • Opzetten en inrichten keuken en kaart
  • Realiseren en afspraken met leveranciers voor inkoop en verkoop 
  • Trainen en coachen personeel & eigenaar voor overdracht 
  • Garanderen van HACPP met dagelijkse controle
  • Uitvoeren van marketingactiviteiten
  • Mise-en-place van alle dagverse producten en draaien à la cart   
  • Het verkopen en organiseren van feesten en catering zowel intern als extern

 Hot Lavo “Restaurant – Lounge “Breda – Zelfstandig werkende kok
Juli 2014 – december 2014 

  • Wereld restaurant met 300 zitplaatsen
  • Mise-en-place van alle dagverse producten
  • Saladebar – bakplaat – grill – nagerechten – bediening
  • Alle voorkomende werkzaamheden

Hero Montage Waalwijk – Uitvoerder 
Augustus 2011 – juni 2014

  • Begeleiden van grote en kleine bouwprojecten
  • Overleg met (hoofd)aannemer en architect
  • Verantwoordelijk voor planning van projecten
  • Begeleiden en aansturing personeel
  • Eindverantwoordelijk oplevering project

Café – Eeterij –Feesterij “Iets –Anders” Waalwijk – Eigenaar
November 2000 – Juli 2011

  • Dagelijkse exploitatie van Café – Eeterij
  • Activiteiten organiseren en samenstellen van evenementenkalender
  • Organisator van lokale evenementen tot 6.000 bezoekers, verkopen en organiseren van feesten en catering zowel intern als extern
  • Overleg met bedrijven en overheidsinstellingen, verkrijgen van benodigde vergunningen
  • Marketing en financiële administratie
  • Inkoop van goederen en contact met leveranciers
  • Werving en selectie, plannen, begeleiden en coachen van personeel
  • Samenstellen van menu, verzorgen van brunch, lunch & diner
  • Onderhoud
  • Opstellen en sturen op het investeringsplan

Café-Zaal “De Buurman” in Waalwijk – Eigenaar
December 1994 – Oktober 2000

  • Dagelijkse exploitatie van het café (met een kleine kaart)
  • Samenstellen van de weekagenda (Dj’s – live entertainment), verkopen en organiseren van feesten en catering zowel intern als extern
  • Marketing en financiële administratie
  • Plannen, begeleiden en coachen van personeel
  • Inkoop van goederen en contact met leveranciers
  • Werving en selectie van personeel

Café “het Vervolg” in Waalwijk – Bedrijfsleider
Februari 1992 – november 1994

  • Dagelijkse exploitatie van het café
  • Marketing, financiële administratie i.o.v. eigenaar
  • Plannen, begeleiden en coachen personeel
  • Aanspreekpunt leveranciers
  • Ontwikkeling exploitatie strategie
  • Werving en selectie van personeel

Grand Café “De Boulevard” Waalwijk– Barmedewerker
Februari 1991 – Januari 1992

  • Ontwikkeling barexploitatie
  • Entertainen gasten
  • Alle voorkomende (bar)werkzaamheden
  • Activiteiten bedenken en organiseren

Restaurant “Libruti” in Kaiser Augst (Zwitserland)–  Opleiding Gastheer
December 1989 – januari 1991

  • Opleiding met stage in luxerestaurant
  • Basis van keuken en bediening
  • Opgeleid van ober tot gastheer
  • Duitse taal eigen gemaakt
  • Opleiding afgerond in Zürich
  • Alle voorkomende werkzaamheden

Restaurant “Princeville van der valk” in Breda – Ober
Januari 1986– november 1989

  • Bediening, eigen wijk restaurant
  • Keukenwerkzaamheden
  • Feesten & partijen bedienen