Profiel
Sterke coördinerende eigenschappen, actief en open, creatief in het vinden van oplossingen en het bedenken van activiteiten, sociaal, dienstverlenend, pragmatisch, stressbestendig, kalm, flexibel, kwaliteitsbewust en aanstekelijk enthousiast.
Opleiding
- Horecaopleiding Gastheerschap (in Zwitserland)
- Bedrijfstrainer (ICM)
- Middenstandsdiploma
- HACCP
- BHV
- EHBO
- VCA
- Diverse workshops op culinair gebied
- Diverse trainingen en cursussen: Hospitality – Bediening – Communiceren – Wijnkennis – Barista – Up selling/Cross seling.
Werkervaring
December 2020– Heden
Restaurant Monchou Tilburg – Restaurant Manager/ Bedrijfsleider
Fine dine restaurant 250 zit plaatsen en terras 200 zit plaatsen
verantwoordelijk voor:
- Volledig nieuw te realiseren restaurant in Tilburg.
- broertje van michelin restaurant Monarh.
- Verantwoordelijk voor het operationele, financiële en commerciële proces.
- Benaderen en vastleggen van alle leveranciers.
- Alle nodige voorbereidingen treffen voor opening restaurant.
- Wekelijks MT-overleg met plan van aanpak .
- Opzetten take-away en delivery concept intern en extern.
- Personeelsplanning opzetten en realiseren.
- Bestellingen doen-controleren met in acht nemen van inkoopkosten en voorraad beheersing.
- Het garanderen van HACCP met dagelijkse controle.
- Voorbereiden van het concept/training van Monchou veel aandacht voor gastvrijheid, kwaliteit en service.
- Behandelen van alle inkomende mail .
- Compleet verzorging van alle groeps-arrangementen intern van plan-T.
- Teambilding creëren sturen en actief meewerken op de werkvloer.
Factory Tilburg – Restaurant Manager / Interim manager vestiging breda
Juli 2018– December 2020
Grill restaurant 100 zit plaatsen en terras 40 zitplaatsen.
Verantwoordelijk voor:
- Positioneren nieuw restaurant met bestaand concept.
- Het operationele, financiële en commerciële proces.
- Aansturen, teambuilding, begeleiden en ondersteunen van alle werknemers (10 medewerkers per dag).
- Verantwoordelijk voor het uitdragen van het concept ‘Ribs Factory’: veel aandacht voor gastvrijheid, kwaliteit en service.
- Verzorging van alle groepsarrangementen.
- Het garanderen van HACCP met dagelijkse controle.
- Dagelijkse rapportage aan het hoofdkantoor, wekelijks MT-overleg met plan van aanpak en om de week sparen en rapporteren aan de regio manager.
- Geven van speciaal op maat gemaakte trainingen Gastvrij, doelstellingen & regels voor Ribs factory .
Happy Italy Den Bosch en Breda – Restaurant Manager
Juni 2017 – Juli 2018
Verantwoordelijk voor:
Italiaans concept restaurant met in Den Bosch: 300 zitplaatsen, terras 200 zitplaatsen. Breda : 600 zitplaatsen en terras 300 zitplaatsen
- Den Bosch
- Verantwoordelijk voor het operationele, financiële en commerciële proces.
- Het sturen, begeleiden en ondersteunen van +/- 20 à 30 werknemers (per dag).
- Verantwoordelijk voor het uitdragen van het concept van Happy Italy, veel aandacht voor gastvrijheid, kwaliteit en service.
- Het garanderen van HACCP met dagelijkse controle.
- Rapportages aan regiomanager en operationeel directeur, wekelijks MT-overleg met plan van aanpak.
- Een speciaal op maat gemaakte training gastvrij, doel & regels voor happy crew. Training ontwikkelt voor alle vestigingen.
- Het geven van presentaties en trainingen aan personeel, teambuilding en actief mee werken op de werkvloer.
- Breda
- Opzetten van nieuw restaurant met bestaand concept van grootste Happy Italy van Nederland.
- Verantwoordelijk voor het operationele, financiële en commerciële proces.
- Het sturen, begeleiden en ondersteunen van +/- 50 à 60 werknemers (per dag).
Aqua Chain Holland Waalwijk– Teamleider
Juli 2015 – juni 2017
- Begeleiden en coaching van personeel
- Training efficiënt en gastvrij werken
- Organiseren van verkooptrainingen
- Functioneringsgesprekken en tool box meeting uitvoeren
- Opzetten van een omruilactie voor bestaande klanten
- Behandelen en oplossen van klachten
- Plaatsen en installeren van nieuwe koelers bij bestaande of nieuwe klanten
- Alle voorkomende werkzaamheden
Eetcafé “Hieriest” te Waspik – Interim manager.
Januari 2015 – juli 2015
- Project van 6 maanden; opzetten eetcafé in een totaalformule
- Interieur en indeling aangepast op 60 zit plaatsen
- Opzetten en inrichten keuken en kaart
- Realiseren en afspraken met leveranciers voor inkoop en verkoop
- Trainen en coachen personeel & eigenaar voor overdracht
- Garanderen van HACPP met dagelijkse controle
- Uitvoeren van marketingactiviteiten
- Mise-en-place van alle dagverse producten en draaien à la cart
- Het verkopen en organiseren van feesten en catering zowel intern als extern
Hot Lavo “Restaurant – Lounge “Breda – Zelfstandig werkende kok
Juli 2014 – december 2014
- Wereld restaurant met 300 zitplaatsen
- Mise-en-place van alle dagverse producten
- Saladebar – bakplaat – grill – nagerechten – bediening
- Alle voorkomende werkzaamheden
Hero Montage Waalwijk – Uitvoerder
Augustus 2011 – juni 2014
- Begeleiden van grote en kleine bouwprojecten
- Overleg met (hoofd)aannemer en architect
- Verantwoordelijk voor planning van projecten
- Begeleiden en aansturing personeel
- Eindverantwoordelijk oplevering project
Café – Eeterij –Feesterij “Iets –Anders” Waalwijk – Eigenaar
November 2000 – Juli 2011
- Dagelijkse exploitatie van Café – Eeterij
- Activiteiten organiseren en samenstellen van evenementenkalender
- Organisator van lokale evenementen tot 6.000 bezoekers, verkopen en organiseren van feesten en catering zowel intern als extern
- Overleg met bedrijven en overheidsinstellingen, verkrijgen van benodigde vergunningen
- Marketing en financiële administratie
- Inkoop van goederen en contact met leveranciers
- Werving en selectie, plannen, begeleiden en coachen van personeel
- Samenstellen van menu, verzorgen van brunch, lunch & diner
- Onderhoud
- Opstellen en sturen op het investeringsplan
Café-Zaal “De Buurman” in Waalwijk – Eigenaar
December 1994 – Oktober 2000
- Dagelijkse exploitatie van het café (met een kleine kaart)
- Samenstellen van de weekagenda (Dj’s – live entertainment), verkopen en organiseren van feesten en catering zowel intern als extern
- Marketing en financiële administratie
- Plannen, begeleiden en coachen van personeel
- Inkoop van goederen en contact met leveranciers
- Werving en selectie van personeel
Café “het Vervolg” in Waalwijk – Bedrijfsleider
Februari 1992 – november 1994
- Dagelijkse exploitatie van het café
- Marketing, financiële administratie i.o.v. eigenaar
- Plannen, begeleiden en coachen personeel
- Aanspreekpunt leveranciers
- Ontwikkeling exploitatie strategie
- Werving en selectie van personeel
Grand Café “De Boulevard” Waalwijk– Barmedewerker
Februari 1991 – Januari 1992
- Ontwikkeling barexploitatie
- Entertainen gasten
- Alle voorkomende (bar)werkzaamheden
- Activiteiten bedenken en organiseren
Restaurant “Libruti” in Kaiser Augst (Zwitserland)– Opleiding Gastheer
December 1989 – januari 1991
- Opleiding met stage in luxerestaurant
- Basis van keuken en bediening
- Opgeleid van ober tot gastheer
- Duitse taal eigen gemaakt
- Opleiding afgerond in Zürich
- Alle voorkomende werkzaamheden
Restaurant “Princeville van der valk” in Breda – Ober
Januari 1986– november 1989
- Bediening, eigen wijk restaurant
- Keukenwerkzaamheden
- Feesten & partijen bedienen